Unknown Death Fest 2024.

Deathchain, Unknown Subject, Unborn Generation, Omnivortex.

Lutakko, Jyväskylä, 2024-05-11.

Liput, Facebook, #UnknownDeathFest.

Unknown Death Fest poster

Yhteistyössä Jelmu, Mondo Workwear & Musikantti.


Deathchain

Deathchain on kuopiolaislähtöinen vauhtiin ja riffeihin luottava death/thrash -metallin rajamailla saalistava yhtye. Pitkällisen hiljaiselon jälkeen tämä kahdenkymmen vuoden iän ylittänyt kone on jälleen rankaisemassa lavoilla. Voimaa, tulta ja nopeutta lienee odotettavissa jälleen kerran kun Savon korppikotkat saapuvat Lutakkoon.

Facebook, Instagram, YouTube.

Deathchain

Unknown Subject

Unknown Subject on Jyväskylässä päämajaansa pitävä yhtye, jonka ulosanti on tyylipuhdasta, riffivetoista death metallia. Tuoreen miehistönvaihdoksen seurauksena entistä tiukemmassa kunnossa oleva nelikko työstää seuraavaa julkaisuaan, jonka biisejä tullaan kuulemaan myös keikalla. Vauhtia ja vaarallisia välispiikkejä on luvassa tälläkin kertaa.

Facebook, Instagram, Twitter, www, YouTube.

Unknown Subject

Unborn Generation

Unborn Generation on toimittanut likaista grindcrustia jo vuodesta 2002. Musiikki yhdistää grindin armottoman ilmaisun, crustin energian ja sekaan heitetään mausteeksi pohjoista synkkyyttä melodioiden muodossa. Yhtye on jyväskyläläinen trio, johon kuuluu Herkko Huttunen (laulu/kitara), Eetu Huttunen (rummut) ja Arto Kettunen (basso).

Facebook, Instagram, Twitter, www, YouTube.

Unborn Generation

Omnivortex

Omnivortex on helsinkiläinen teknistä death metallia soittava yhtye. Thrash- ja black metallilla maustettua kimuranttia musisointia esittävä, Wackenissakin kesällä 2023 soittanut nelikko julkaisi uusimman, "Circulate"-nimisen levynsä syyskuussa -23. Lutakon keikka on yhtyeelle ensimmäinen laatuaan Jyväskylässä.

Facebook, Instagram, Twitter, www, YouTube.

Omnivortex