Unknown Death Fest.

Torture Killer, Unknown Subject, Soul Gutter, Decedent.

Lutakko, Jyväskylä, 2022-11-12.

Liput, Facebook, YouTube, #UnknownDeathFest.

Unknown Death Fest poster

Yhteistyössä Jelmu, Musikantti, Tuomas Kokko (Electric Fox Studios).


Torture Killer

Torture Killer

Turussa 20 vuotta sitten perustettu Torture Killer soittaa keskitempoista death metallia joka luottaa riffien ja grooven voimaan. 4 täyspitkää ja 3 EP:tä urallaan julkaissut yhtye tunnetaan energisestä live-esiintymisestä ja on valmis vetämään sinut mukanaan pimeyteen josta ei ole paluuta.

Facebook, YouTube.


Unknown Subject

Unknown Subject

Tinkimätöntä riffivetoista death metallia soittava Unknown Subject perustettiin Jyväskylässä vuoden 2021 alussa. Kaksi musiikkivideota synnyttänyt debyytti-EP julkaistaan vihdoin alkuvuodesta, ja täyspitkän työstökin on jo käynnissä. "Keikalle lähdetään tappamaan ja väkivalta viedään iholle."

Facebook, Instagram, Twitter, www, YouTube.


Soul Gutter

Soul Gutter

Jyväskyläläinen Soul Gutter suoltaa sysimustaa death metallia raa'alla hardcorella höystettynä. Intensiivisestä live-energiastaan tunnettu bändi julkaisi viimeisimmän täyspitkänsä "Stead" marraskuussa 2021, ja heidän upouusi tuplasinglensä "A Tear in the Fabric" näki päivänvalon 09.09.2022.

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.


Decedent

Decedent

Decedent on jyväskyläläinen tummanpuhuvaa death metallia soittava yhtye. Yhtye julkaisi ensimmäisen julkaisunsa, "Kadotus" EP:n vuonna 2020 ja kuluneen kahden vuoden aikana työskentely ensimmäiseen täysipitkän julkaisuun on saanut alkunsa. Ihmisen radikalisoitunutta tunnemaailmaa apokalyptisen yhteiskunnan raameissa kuvaileva yhtye esiintyy ensimmäistä kertaa kotikaupungissaan Jyväskylässä.

Facebook, Instagram, YouTube.